Політика у сфері конфіденційних даних

Шановні відвідувачі та користувачі!

Ми з великою повагою ставимося до конфіденційної інформації всіх без винятку осіб, які відвідали Сайт, а також тих, хто користується наданими сайтом сервісами; у зв’язку з цим Адміністрація прагне захищати конфіденційність персональних даних, створивши і забезпечивши максимально комфортні умови використання сервісів сайту будь-якому Користувачеві.

З метою реалізації вищевикладеного Адміністрація пропонує Вашій увазі відповідну Політику в галузі персональних даних при використанні сервісів та/або будь-яких послуг Сайту, а також під час відвідування сайту за адресою: https://offside.com.ua/.

Якщо у Вас виникають питання конфіденційності та персональних даних, будь ласка, зв’яжіться з Адміністрацією по контактам, вказаним нижче.

Збір та використання даних

При використанні Користувачем сервісів сайту може здійснюватися збір та обробка даних користувача, а саме:

  • даних, які надає Користувач як при заповненні реєстраційних форм, так і в процесі користування сервісами;
  • файли cookie;
  • iр-адреси;
  • параметри та налаштування інтернет-браузерів.
  • Адміністрація збирає лише ті дані, які свідомо та добровільно надані Користувачем з метою використання останніх бажаних для надання сервісів Сайту.

Адміністрація жодним чином не здійснює перевірку інформації, що надається Користувачем, на предмет правдивості та не несе відповідальності ні перед якими третіми особами за точність та правдивість такої інформації, таким чином не розцінює інформацію, що надається Користувачем, як персональні дані, що підлягають спеціальному захисту відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».

Персональні дані — відомості або сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.

Під час відвідування сайту фіксуються всі входи до облікового запису. Інші відомості щодо трафіку конкретного користувача не обробляються та не зберігаються.

Звертаємо Вашу увагу: Адміністрація обмежується збором мінімального обсягу інформації, яка потрібна виключно для виконання можливості користування сайтом. У кожному випадку, коли запитується необов’язкова інформація, суб’єкт даних буде повідомлено у момент збору такої інформації.

Ми не збираємо інформацію, до збору якої законодавством встановлені певні вимоги, наприклад інформацію про расове або етнічне походження, політичні, релігійні або світоглядні переконання, членство в політичних партіях та професійних союзах, звинувачення у скоєнні злочину або засудження до кримінального покарання, а також даних, що стосуються здоров’я або статевого життя (згідно зі статтею 7 Закону України «Про захист персональних даних»).

Адміністрація збирає дані щодо статистики відвідування сайту. Інформація може містити з’єднання, трафік, браузер користувача, а також дані про дату, час, тривалість роботи в мережі Інтернет та перебування на Сайті.

Термін зберігання даних

Дані зберігаються терміном трохи більше, ніж це необхідно з метою їх обробки.

Після того, як суб’єкт перестав бути Користувачем Сайту шляхом видалення свого облікового запису на Сайті, його дані також автоматично видаляються.